TAJ INDIAN RESTAURANT

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 542 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Taj Indian restaurant. Meer weten? Ontdek meer

8 apr 2024 om 21:06 Mijn favorite Indiase restaurant. Zoals gewoonlijk heerlijk! Erg vriendelijke bezorger. Hatelijk dank
12 mrt 2024 om 22:24 This restaurant serves the best indian food I have ever tasted. The food is so rich... And the delivery man was so friendly, the food arrived very hot. The portions are good! I already ate three times at the restaurant and the service is excellent.
26 feb 2024 om 17:23 Altijd lekker.
4 jan 2024 om 19:26 Heerlijk eten, grote portie.
27 dec 2023 om 19:12 Heerlijk
6 dec 2023 om 22:22 Food was tasty, but butter chicken did not have a lot of chicken
30 sep 2023 om 23:44 Always good. Getting better.
30 aug 2023 om 20:53 Altijd heerlijk(!) iets nieuws gegeten vandaag: ongeloofelijk lekker was het (Kip Jalfrezi!) Altijd zo lief (telefoon contact en bezorging) Nogmaals bedankt!
29 jun 2023 om 8:28 food is great, very well done! the delivery took fairly long
23 jun 2023 om 22:14 Altijd heerlijk eten!
2 jun 2023 om 8:57 Beste mensen, ik heb de portie garnalen besteld. Ik denk dat dit gerecht op de rand zit van bederven, want ik had tijdens nacht veel last van mijn maag. Vanochtend weer beter. Kijk er even naar. Dank
15 apr 2023 om 22:56 Heerlijk, zoals altijd